torsdag 14. juni 2007

Hitler er styrtet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Endelig er 45 dagers terrorepoken over. 45 dager enten med nesen ned i en bok, eller med en hissig underbevisshet som prøver å overbevise deg om at 4t lesning om dagen er altfor lite. Og hva har denne turen i helvete ført frem til? 1 C-vitamin så langt og sannsynligvis 4 C-vitaminer til. Jippi! Hvem tar vel ikke en tur til Satan for 5 slike vidunderpiller? Når vi i tillegg tar et stopp på stasjon Helvete blir jo alt perfekt. Heldigvis er det mulig å klage. Resultatet jeg allerede har fått er rene justismordet. Min besvarelse ligner så mye på bruksanvisningen at man nesten skulle tro det var jeg som hadde skrevet den. Da må man tåle at jeg tok en - og bare en - tur ut i åkeren med bilen og istedenfor traktoren. Når veien blir for liten for bilen er det jo uungåelig.

I dag var jeg forresten den desidert siste som forlot åstedet, hele 32 min etter at jeg var ferdig. Det var nemlig 2 side 3 og 3 side 17 i kartboken min, så jeg trengte litt tid til å ordne i den. Jeg skrev nye sidetall på alle sidene, ikke akkurat den beste løsningen. Det hadde kanskje vært bedre å bare skrive 3 a og 3b. Men skrevet er skrevet når tall er alt man har lov til å skrive, ellers ville jo alt bare blitt rot. Men man må jo se positivt på det også. Veien var stor og bred, selv om jeg riktignok var på noen skogsturer og syklet mens bilen stod igjen på vidden. Imidlertid fant jeg veien tilbake, og spiller det noen rolle hvilken vei man tar så lenge man ikke drukner i arbeid på slutten? Ikke det nei.

Uansett, jeg oppnådde i alle fall noe. Jeg fikk dumpet Hitler i vannet med en kule i håret, så nå blir det ikke terror på en stund. Derimot blir det noe annet kjedsomhet. 5 uker, hele juli med bare kjedsomhet og forhåpentlig fri i helgene. Vidunderlig jajamensan. 45 dager terrror og 35 dager med kjedsomhet. Det eneste positiver er at jeg får betalt for å kjede meg, og det er vel noe, er det ikke?

1 kommentar:

Anonym sa...

Kms d quu v hot sex movies, franksxxxlinks. Ocx p, uin kyjsjf|ozk ffiwbuk e db of.