torsdag 3. mai 2007

Er puppene hennes OK?

For en ukes tid siden startet russen 2007 årets feiring. Fra et par av bilene har jeg hørt en sang som dere sikkert har hørt noen ganger i det siste: den fantastiske Lene Alexandra med "My Boobs Are OK". det er helt uforståelig for meg hvordan denne sangen klarer å selge så mye som den gjør. Teksten er helt elendig, melodien er enkel og hun synger dårligere enn gjennomsnittet. Hvordan hun høres ut live tørr jeg ikke tenke på engang. Alikevel har hun lagt seks, eller sex som hun sikkert sier, uker på VG-Listen med sex-te plass som høyeste plassering. Er det utseendet hennes som gjør det da? Jeg synes ikke hun er flott nok til å kunne forsvare en 14. plass på ukens liste, men så er heller ikke VG-listen en Missekåring, eller i hennes tilfelle en Glamourmodell-/pornokåring.
Noen vil sikkert si at jeg ikke må ta henne alvorlig, det er tross alt en parodi hun fremfører, men dette har vi hørt før. Blond og dum med store pupper er ikke noe nytt, og dersom man skal ligge på et lands offisielle hitliste med en parodi, må man i alle fall være morsom, eller tilføre noe nytt. Dette er hun langt i fra å klare.
Teksten blir ikke bedre av at dersom man søker på "My boobs are OK lyrics" på Google, så klassifiserer Google 2 av de 3 øverste resultatene som "resultater som kan skade datamaskinen din", altså websider som installerer spionprogramvare.
Kan det være videoen da? Av en eller annen grunn er den vist mer enn 1 000 000 ganger på YouTube. Uansett hva man er interessert i (pupper, musikk, parodier) så finnes det mange mye bedre alternativ på nettet.
Noe hun derimot kan være fornøyd med er at glamourmammaen hennes, Aylar, ikke kom inn på VG-listen. Om det er en prestasjon å slå Aylar tror er en annen diskusjon..

Til tross for sangens og Lene Alexandras mange mangler tar jeg meg av og til i å nynne på sangen. Hvorfor? Fordi refrenget er enkelt og rytmen er fengende. Kan dere tilgi meg?

3 kommentarer:

Weinberg sa...

Jeg har gjennomført grundig research i lys av denne posten og konkluderer med at puppene ser ut som to misfargede fotballer. Fotballer er meget bra til sitt bruk, men fotball og kvinnfolk passer ikke sammen.

Angående låten har jeg bare hørt et kort utdrag og takker og bukker for at jeg fikk slippe med det.

Som mann tror jeg du skal være litt forsiktig med å nynne til den melodien og tilgitt blir du vel aldri. Ikke når du i tillegg sjekker VG-lista.

Du vet forresten hvordan man måler BH-størrelser:
A: almost boobs
B: barely there
C: can do
D: damn good
E: enormous
E: fatal

Mikaj Noduckson sa...

Du har et poeng.

Du kan se videoen og husmortips her. http://www.youtube.com/results?search_query=Lene+Alexandra

Tja, det er jo bare en tekst, men det kan vel høres litt merkelig ut ja.
Må vite hva folk hører på.

Nei, det var nytt for meg. Har du eksempler på dette?

Weinberg sa...

Eksempler? Det er bare å google litt, så får du fettkulene opp i alle størrelser og fasonger.

Det er vel få som får oppgitt som offisiell dødsårsak å bli kvalt av bryster. Men mørketallene er nok store.