lørdag 9. juni 2007

Tilbake fra fortiden

Ja, da er jeg tilbake igjen etter noen uker i steinalderen. Jeg måtte bytte harddisk, og da jeg skulle reinnstallere alt klarte Dure å rote det til. Han sa han kunne det, men det endte med at harddisken kom på stasjon H, noe som blant annet gjorde det umulig å innstallere printeren, den legger seg nemlig automatisk på C. Nettverksdriveren fikk han heller ikke lastet inn. Etter noen dager så jeg meg nødt til å sparke ham ut og gjøre det selv. For en idiot.
Reinnstallasjonen gikk greit og driverene ble også lastet inn, så nå er jeg tilbake på nett.
De siste ukene har jeg vært på min egen PC på stasjon H(elvete) uten nett og på en gammel sliter som aldri gir opp. Fujitsu Siemens med Windows ME 128 MB RAM med den solide prosessoren Intel Celeron 900MHz er virkelig en klassemaskin. Har ikke tall på hvor mange ganger det har klikket for den, men den er like fin etter restarten. Rundt 200 unike typer av spyware og malware har også vært på PCen samtidig uten at det har stoppet den. Lages det slik kvalitet i dag?

3 kommentarer:

Erlend K sa...

Dure, altså... Var godt du omsider tok deg av det selv. En som utvikler nye ledelsesteorier (Duregrammet), er ikke nødvendigvis god på datateknologi..

Be Kim André forteller deg om Audun Dahl og Willy Haukedal, som er to forelesere han har hatt. De har helt sikkert ulikt ferdighetsnivå innen data. (Selv om begge hører til på SOL, faktisk..) ;-)

Mikaj Noduckson sa...

Dahl på SOL???? Hvor er sammenhengen mellom SOL og data?

Haukedal og Mac ja, kanskje ikke verdens beste kombinasjon?

Weinberg sa...

Sammenhengen mellom SOL og data er at du trenger en god strategi, en god porsjon tålmodighet samt å være litt nerd for å greie å takle begge.